LOADING

Editorial Bit: Iphonejunkie!

dinsdag, november 4th, 2014

De website van Bit www.bitmagazine.nl is alweer een jaar online. Het jaar vloog voorbij en we mogen volgens mij niet klagen hoe van start gegaan zijn! Met ruim 260.000 unieke bezoekers en een miljoen pageviews per maand groeien we nog steeds. Hieronder mijn Editorial uit Bit 220 die over crossmediale communicatie gaat:

Iphonejunkie als ik ben, check ik elke ochtend als eerste mijn Facebook, Twitter en Instagram tijdlijnen voor leuke filmpjes, foto’s en opvallend nieuws. Daarna gaat tijdens het ontbijt de laptop aan met Bitmagazine.nl als startpagina. Is de site goed bekeken, welke berichten scoren goed, zijn er reacties of vragen binnengekomen? Sinds een jaar is dit het standaard ochtendritueel.

Knallende kurken, champagne, lekkere hapjes, redacteuren en fotografen: deze ingrediënten zorgden op 18 oktober 2013 voor een geslaagde lancering van Bitmagazine.nl. Alweer een jaar geleden, time flies!

Bitmagazine.nl kende een vliegende start en blijft maand na maand groeien, dankzij jullie! En dat is nou precies het leuke aan online, het rechtstreekse contact met jou als lezer. De interactie. Wat wil jij lezen? En wat vind je niet leuk, waar maak je je druk over, wat houdt jou bezig?

Een berichtje per dag, dat was de oorspronkelijke insteek. Maar ja, dan begint de magie van internet. Het is snel, je ziet direct wat er gebeurt, je krijgt feedback. Erg leuk en erg verslavend. Dus zoals je begrijpt was een berichtje per dag al snel verleden tijd…

Print en online versterken elkaar. Zo lees je tegenwoordig online de uitslag van de Manegetest en doen we op de site oproepjes voor artikelen in Bit. Als we willen weten hoe jullie over bepaalde zaken denken, plaatsen we een online poll. En op de site plaatsen we korte teasers van artikelen die je uitgebreid in Bit kunt lezen. Want ook een iphonejunkie als ik vind het heerlijk om af en toe offline te zijn. Geen iPhone, laptop of iPad binnen handbereik. Fijn ontspannen tijdens een lange buitenrit, rondje hardlopen of lekker languit op de bank met een kopje thee en een magazine. Lekker lezen!

P.S. Waarover lees je graag in Bit, wat mis je en wat kan er beter? We horen het graag. Stuur een tweet, laat een bericht achter op Facebook, stuur een mailtje of een postduif!

LEAVE A REPLY