Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/lonnekeruesink.nl/httpdocs/wp-content/themes/uno/cosy-framework/theme-options/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376 OVER LONNEKE - Lonneke Ruesink

LOADING

Portret van fotograaf Lonneke Ruesink

REDACTIE Sinds 2005 werk ik als redactionele duizendpoot bij het paardenmagazine Bit in Doetinchem. Daar ben ik als redacteur begonnen, heb ik veel gefotografeerd en de laatste jaren zit ik weer meer op kantoor als online contentcoördinator. Daarnaast houd ik me ook bezig met projecten, zoals Bit Mode, Horse Event, Ride & Run, de website Bitmagazine.nl (& membership platform) en niet te vergeten de bijbehorende social media kanalen. Erg leuk en afwisselend werk.

MEDIARUNNERS
 Daarnaast fotografeer ik steeds vaker voor particuliere en commerciële opdrachtgevers. Tevens heb ik samen met Claudia van Bree een nieuwe uitdaging, namelijk MediaRunners. Een mediabedrijf met de focus op online publicaties. We vertalen graag jouw verhaal naar aansprekende content!

KENNIS In 2005 voltooide ik de HBO-opleiding Journalistiek aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daarna volgde de tweejarige (deeltijd)HBO-opleiding Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Apeldoorn.


CONTACT Wil je meer weten, mail me dan via Info@lonnekeruesink.nl of bel 06 41662787, spreek je snel!

LOCATIE Doetinchem, Achterhoek, Gelderland