LOADING

Editorial Bit Mode: Roze cap

woensdag, maart 16th, 2016

Als klein paardenmeisje hield ik al van mooie spulletjes, maar in de buurt van mijn pony moest ik het modemeisje in mij – noodgedwongen – laten voor wat het was. Mijn paardrijspullen waren vooral lichtbruin, donkerbruin, beige… Ofwel: alles was bruin!

Praktische inzetbaarheid won het altijd van modieus. Op stal droeg ik kaplaarzen of rubberen exemplaren. Makkelijk erin, en met voering en al er weer uit. Plastic zakjes waren de oplossing. De ribrijbroek was helemaal hip, net als de zware – na verloop van tijd stinkende – waxjas. En ken je de vilten dekjes in zadelvorm en koordsingels nog? Die singels die je eindeloos moest boenen om ze weer wit te krijgen voor de wedstrijd. Niks wasmachine. En de pasvorm van mijn fluwelen cap was altijd goed, dankzij het laagje kranten aan de binnenkant. Later kwam daar nog zo’n veiligheidstuigje bij, je weet wel… met zo’n kinbandje. Mijn modehart kon ik in die tijd alleen kwijt tijdens het pimpen van de frontriem van mijn hoofdstel. Die plakte ik dan af met stukjes plakband. In twee kleuren natuurlijk, want dan kreeg je van die leuke driehoekjes.

cap roze wintersportHoe anders is het tegenwoordig! Voorafgaand aan de modeshoot worden we op de redactie altijd bedolven met leuke pakketjes met daarin praktische, maar vooral ook prachtige kleding en accessoires. En voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Dit keer zwichtte ik voor de roze helm. Te opvallend voor in de dressuurpiste hoor! Maar stiekem heb ik er wel eentje gekocht om de berg mee af te roetsjen tijdens de wintersport. Praktisch en modieus! Veel leesplezier in Bit Mode.

Liefs,
Lonneke

LEAVE A REPLY